Despre noi

Calatoria noastra in e-commerce a inceput in anul 2008, fara experienta anterioara in antreprenoriat. Am avut doar o idee, multa putere de munca si incredere ca vom reusi.

Intr-o piata care era la vremea respectiva la inceput in Romania, am parcurs toate etapele dezvoltarii afacerii online, implicati 100% in toate aspectele ei. De la logistica, la creare/administrare site, marketing si PR, precum si multe alte activitati necesare functionarii eficiente a unui magazine online. Le-am facut pe toate, dar am facut si multe greseli pana sa intelegem cum functioneaza eficient un magazin online. Am muncit ani de zile 7 zile pe saptamana, atunci cand bugetul nu era suficient de mare pentru a avea angajati in toate departamentele necesare.

Timp de 12 ani am dezvoltat si administrat o afacere in domeniul beauty, cu zeci de mii de comenzi prelucrate si tot atatia client multumiti. Experienta acumulata in acest fel ne recomanda sa ii ajutam pe cei care acum sunt la inceput de drum, care au un buget limitat si care nu trebuie sa ia decizii gresite, pentru ca asta ar inseamna timp si bani pierduti.

Ne adresam firmelor care au magazine fizice si vor sa faca pasul spre comertul online, sau persoanelor fizice care doresc sa porneasca pe acelasi drum, al antreprenoriatului in ecommerce.

Nu te vom consilia doar in baza a ceea ce am citit in cartile de specialitate sau am invatat la cursuri, te consiliem in principal in baza unei experiente practice in domeniu.

parallax background

Invata cum sa iti dezvolti o afacere online

Vezi produsele din magazin


Produse